francois.no
 

Pablo
Iglesias

Master Chef &
Champion of Verbal Gastronomy

Med sin latinske maskulinitet, solide selvtillit og gnistrende humor er mesterkokken Pablo en utmerket konferansier.  Han sjarmerer publikum med sine verbale krumspring og glimt i øyet. Pablo forvandler ditt arrangementet til en uforglemmelig opplevelse.

KIL-1969.jpg
 
 

Latinske fristelser for alle sanser

 

Hils på Pablo:

Pablo er en morsom spanjol med litt for stor selvtillit. Han geleider gjestene trygt gjennom middagen med sin særegne stil og serverer underholdende historier og lyriske krumspring mellom rettene. Mot slutten av måltidet fremfører han en stand-up sekvens du sent vil glemme.

Særtrekk:
Kveldens gode stemning blir etablert så snart Pablo entrer scenen. Gjestene blir imponert over denne unike kokken som spiller på flere strenger enn bare kokkekunsten.  Den mystiske kokken har mye morsomt å by på og vil garantert etterlate seg et fornøyd publikum.

Spesialiteter:
Den spanske mesterkokken egner seg meget godt som konferansier under kveldsarrangement, gjerne i kombinasjon med humoristiske foredrag av Francois' andre karakterer tidligere på dagen. Pablo snakker kun engelsk med spansk aksent. 

 
 
 

Steven
Powers

Producer &
Master of Ceremony

"Man of the people, friend to the stars".

Steven Powers er befriende selvsikker, sjenerøs og uten et snev av beskjedenhet... Den amerikanske programlederen får fart på selv de mest trauste av oss.

Glitter, Glam & Great Gigs - Let's rock the joint!

75329484_xxl.jpg
 
 

Glitter, Glam and Great Gigs

 

Hils på Steven Powers:

Velkommen til en stilfull Oscar aften med den amerikanske filmprodusenten Steven Powers som programleder og et naturlig midtpunkt. Etter en dag med filminnspilling og profesjonell klipping, skal de beste filmene kåres og deltagerne hedres. Her spares det ikke på effekter, priser - eller glam. And guess what - Steven Powers is your man! 

Særtrekk:
Den amerikanske filmprodusenten Steven Powers er kjent for sin rolle under Oscar Award Show, et konsept hvor publikum blir stjerner. Alt skjer selvfølgelig med en aura av glamorøs showbiz i god Hollywood-tradisjon. Powers har jobbet med alle de største stjernene noe som gjenspeiler seg i både erfaring og fremførelse.

Spesialiteter:
I tillegg til award show, kan Steven Powers også engasjeres som konferansier på andre typer arrangement. Steven stiller i sin kjente paljettvest eller i en mer stilfull utgave iført smoking. Steven Powers snakker kun engelsk. 

 
 
 

Sultan Ali Achmed Tabrizi III

One of the great Sultans
- not of swing, but of success

Sultanen åpner dørene til sin verden og gir publikum en smakebit av østlig luksus og eksotiske impulser. Mat, vin, dans, underholdende historier...  sansene står i sentrum når du tilbringer en aften med Sultanen

ec1c5352-69aa-4aae-b858-ee7b0210a0fd.jpg
 
 

Smektende rytmer og eksotiske dufter

 

Hils på Sultanen:

Bli med inn i en magisk verden som hentet fra 1001 Natt. Eksotiske impulser pirrer både smaksløker og de visuelle sanser. Haremspiker danser og gjør kvelden behagelig, fakirer gjør sine stunt og magedansere svinger seg til salens beundring mens Sultanen tar seg av sine gjester og underholder med anekdoter fra sitt kongelige liv. 

Særtrekk:
Kvelden preges av en atmosfære inspirert av det fjerne Østen. Dufter, visuelle inntrykk, mat, drikke og underholdning representerer de mer eksotiske aspektene i livet, med Sultanen som den røde tråden. En kveld som gjest hos Sultan Ali Achmed Tabrizi er en velsmakende, morsom og unik opplevelse.

Spesialiteter:
Sultanen er et perfekt vertskap som inviterer publikum inn i sin verden av overdådig luksus og dekadent velvære. Sultanen snakker kun indisk-engelsk.