Alle oppdrag diskuteres med oppdragsgiver og spesialtilpasses slik at både innhold og vinkling treffer publikum. Her presenterer vi noen ideer. Og ja, det finnes flere...

 

Humoristiske foredrag

Karakterene til Francois vil garantert engasjere forsamlingen med sine presentasjoner. Foredragene har en humoristisk tilnærming til det faglige temaet og vil bli husket og snakket om i lang tid etter arrangementet. Kombinasjonen av fag og humor er magisk. 


Talkshow

Er dynamiske tilskudd i lange fagdager. I hvert fall når de er godt planlagt og stødig gjennomført. Francois er en dyktig og meget erfaren programleder som mestrer denne formen på en naturlig og engasjerende måte. Han skaper god flyt mellom deltakerne i panelet og publikum. Folk i salen får anledning til å bidra enten direkte eller via tekniske hjelpemidler. Kombinasjonen med Francois som foredragsholder og programleder for konferansen samt ordstyrer i panelsamtaler eller talkshow er rett og slett uslåelig.


Middagsstunt med Chef Pablo

Kokken Pablo fungerer meget godt som konferansier under middager. Men, han kan også være et artig alternativ om du ønsker å overraske gjestene. Hva om dere kommer til et uferdig lokale og blir møtt av Pablo som ikke forventer seg så mange gjester som dere er? En kaotisk start fører til stor glede når dere etter hvert ankommer lokalet dere egentlig skal ha....


Konferansier

Francois er en faglig reflektert programleder med en unik humoristisk snert enten som seg selv eller som en av sine karakterer. Han er alltid godt forberedt og vil få både de han deler scene med og publikum i salen til å føle seg mer enn vel. Francois er språkmektig og fungerer godt som programleder på både norsk og engelsk. Han er også god i nederlandsk og tysk og kan litt fransk.


Coaching for sceneopptreden

Med Francois på laget blir du garantert en bedre formidler. Enten du er nybegynner, har en del erfaring eller opplever at du er en råtass foran publikum. Ta kontakt og Francois skreddersyr et opplegg som gjør deg til en trygg og dyktig formidler. 


1001 Natt

Mystikk, spennende dufter og eksotiske smaker. Magedans, fakirer, harem og en snakkesalig Sultan. Røkelse, puter, druer og kanskje en kamel? Alt er mulig i 1001 Natt konseptet. Det eneste som er sikkert er at Sultan Ali Achmed er klar for å binde det hele sammen på finurlig verbalt vis.


Gambler's Night

Når Las Vegas er for langt unna kan gambler paradiset like godt komme dit du er. Black Jack, roulette, poker og profesjonelle dealere finnes alle i deres eget casino. Floor Manager Tony Montana eller Steven Powers er vertskapet og det er han som er auksjonarius når dere skal by mot hverandre for å vinne flotte premier på slutten av kvelden. 


Oscar Award Show

I dette konseptet lager du og dine kolleger egne filmer på dagtid. Tema for filmene er tilpasset deres arrangement. En profesjonell kameramann redigerer filmene og om kvelden er det fullt Oscar Show med ulike kategorier hvor dere er stjernene. Det hele ledes med stø mikrofon av Steven Powers.


 
 
 
KIL-1598.jpg
bigstock-audio-microphone-retro-style-41173450_crop.jpg
KIL-1611.jpg