The man for all seasons

 

Hils på Francois:

 
 

Francois Sibbald har jobbet som Edutainer siden 1995. Gjennom årenes løp har han utviklet en rekke karakterer som er hyppig brukt i norsk og utenlandsk næringsliv. EDUTAINMENT eller humoristisk læring er hans fag og med 100-150 oppdrag i året har han blitt det foretrukne valget for mange selskaper.

Francois' fremste styrke er hans FAGLIGE KUNNSKAP og hans evne til å sette seg nøye inn i hvert case han får jobbe med. SKREDDERSØM er hans varemerke.

ALLSIDIGHET er en annen av Francois' kvaliteter. Han finner alltid en egnet måte å tilnærme seg både alvorlig og mer tilgjengelig tematikk, enten han stiller som konferansier, foredragsholder, underholder eller din personlige trener i formidling. Hans TEFT for det humoristiske vil gjøre materiale som i utgangspunktet kan virke kjedelig til noe morsomt og minneverdig.

KREATIVITETEN til Francois vil bidra til nyskapende tilnærminger både i innhold og valg av form. Enten det er foredrag, konferanse, kveldsprogram eller valg av konsept. Sammen vil vi skape magi gjennom et innhold som vil bli husket og snakket om. Også når du og dine kolleger er tilbake i hverdagen.

Ditt neste trekk er å avtale et møte med Francois for sammen å finne innhold og form slik at deres arrangement løses på best mulig vis. Du forholder deg alltid direkte til Francois både i planleggingen, under gjennomføringen og i dialogen i etterkant av samlingen.

ENTERTAIN. ENLIGHTEN. EDUCATE.

The power of WOW.

Francois Sibbald i intervju med Steve Wozniak fra Apple

Francois Sibbald i intervju med Steve Wozniak fra Apple