francois.no
 

Dr. Thierry Dupont

Director of Cultural Studies
Global Trends

Respektert, fransk foredragsholder som i en årrekke har underholdt og opplyst et meget stort publikum i Norge og i utlandet. Dr. Dupont trollbinder salen med sine kontroversielle og svært humoristiske syn på blant annet  kulturforskjeller og nasjonale særtrekk.

Humor og læring av ypperste klasse.

29039315_xxl.jpg

Sjarmerende, fransk arroganse

 
 

Hils på Dupont:

Franskmannen Dr. Dupont er en meget respektert foredragsholder som engasjerer og provoserer. Med glimt i øyet og sin særegne stil belyser han relevante tema på en ny og tankevekkende måte. Verden og vår plass i den, merkevarebygging, kommunikasjon, forbrukermentalitet, kundeservice og salgsteknikk er noen tema han berører.

Særtrekk:
I motsetning til mange franskmenn har Dr. Dupont lært seg norsk, dog med en tydelig fransk aksent som krydrer både det ortografiske og verbale. Humoren og innholdet i foredragene er sterkt forankret i publikums faglige hverdag og spesialtilpasses i samarbeid med oppdragsgiver. Et foredrag med Dr. Dupont er en unik edutainment-opplevelse.

Spesialiteter:
Meget underholdende foredragsholder. Reflektert og faglig dyktig konferansier/programleder av konferanser, talkshows og paneldebatter. Alt innhold blir spesialtilpasset. Gjøres både på engelsk og norsk. 

 

 
 
 

Dr. Marco von Stauffenberg

Choice Architect
Florian Consulting

Halvt tysk og halvt italiensk, en meget interessant bakgrunn for en adferdsøkonom og tankearkitekt. Dette kommer også godt frem på en svært underholdende måte i løpet av hans foredrag om den evige kampen mellom vår rasjonelle og irrasjonelle tankegang i handlinger og tankesett.

52391955_xxl.jpg
 

"Rationell BevisstGöring"

 
 

Hils på Stauffenberg:

 
 

Dr. Marco von Stauffenberg er halvt tysk og halvt italiensk. Et perfekt utgangspunkt for en adferdsøkonom og tankearkitekt som snakker om dualiteten mellom vår rasjonelle og irrasjonelle tankegang. Hvorfor handler vi som vi gjør? Dr. Marco von Stauffenberg har svarene. 

Særtrekk:
Den indre striden mellom den irrasjonelle italieneren og den rasjonelle tyskeren legger grunnlaget for tematikken i Marcos foredrag. Han bevisstgjør publikum på en særegen humoristisk måte, godt hjulpet av en bred tysk-norsk aksent. Ved hjelp av edutainment og utradisjonelle innfallsvinkler blir Marcos budskap sittende i publikums bevissthet.

Spesialiteter:
Dette er en meget interessant foredragsholder med budskap til ettertanke. Om du har hatt gleden av å oppleve Dr. Dupont tidligere, fungerer denne karakteren godt som en oppfølger. Foredraget gjøres både på engelsk med tysk aksent og norsk-tysk.